De INSPIRATIEBUS

Genieten van het leven. Zo lang mogelijk. Dat is wat iedereen voor zich ziet. Maar hoe dat moet als het allemaal niet meer zo makkelijk gaat, daar denken we nog niet vaak over na.

Om mensen nu al na te laten denken over de toekomst is de Inspiratiebus ontwikkeld. In de Inspiratiebus kan men kennis maken met praktische technologie voor alledag. Er zijn handige middelen te vinden om veilig en comfortabel te leven en wonen. Nu en in de toekomst.

De inzet van technologie bij mensen thuis, maar ook in instellingen kan ertoe leiden dat de werkdruk van zorgprofessionals verlaagt wordt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van zorg. Het is daarom van belang ook zorgprofessionals te laten zien hoe techniek hen kan helpen het werk te verlichten of leuker te maken

Welzijn HW, de Bibliotheek en de Gemeente hebben de handen ineen geslagen en hebben de Inspiratiebus naar de Hoeksche Waard gehaald.

Wanneer:      1 december 2021
Waar:             ’t Weegje, in de hal van het Dienstencentrum
Hoe laat:        10.00-12.00 uur.
Toegang:       GRATIS

U wordt uitgenodigd een kijkje te komen nemen in de bus.

Maar er is veel meer te doen die ochtend!!!!
In de hal staan standjes van o.a. Welzijn Hoeksche Waard met informatie over wat er allemaal georganiseerd wordt op welzijnsgebied.
De Bibliotheek is open met informatie over computers, het Digitaal Inloopspreekuur is toegankelijk, en Lang Leve Thuis kan ook meer informatie geven.
En er is volop informatie over de middelen die in de Inspiratiebus aangeboden worden mocht u daar behoefte aan hebben.

Bij binnenkomst krijgt u een nummertje waarmee u een kopje koffie of  thee met wat lekkers kunt krijgen. (verzorgd door “Nonna”)
Er is alle ruimte om met elkaar te praten en voor iedereen is er kleine attentie per huishouden.

Genoeg redenen dus om u te laten informeren en gezellig aan te schuiven in ’t Weegje!!!!

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/